SEOBOB.

logo

Goedkoop SEO bureau?

linkbuilding

Is goedkoop ook duurkoop?

Leestijd 6 minuten.

Bij SEO zie je allerlei prijzen. Sommigen rennen gelijk naar Fiverr en kopen voor 5 Euro een SEO pakket. Je ontvangt dan een email waarin je jouw URL van je website kan zetten en verwacht dat deze hoger in Google komt. Wat er gebeurd is dat jouw website op 100den pagina’s wordt geplaatst samen met 100den andere sites. Is dat slecht? Nee, het levert wel iets op, maar Google ziet dit als toxic. Dus links waar je niets aan hebt. En in het ergste geval word je zelfs lager in Google geplaatst.

Dan is er nog de vraag, als iemand echt aan je SEO werkt vanuit India of Pakistan, want daar zitten de meesten uit Fiverr, dan geef je je WordPress login. Hoe zit dat met privacy of waar worden die wachtwoorden bewaard? De nachtmerrie verhalen zijn bekend van compleet afsluiten van een website tot een hele andere tweede website die geupload wordt om geld mee te verdienen. Geld besparen door jouw bedrijf via Fiverr te promoten: niet doen.

Maar moet ik dan 1000 Euro per maand uitgeven?

SEO is veel werk, het is een continue proces. De vraag is hoeveel pagina’s, artikelen gaat het om. Hoeveel keywords. Wat zijn je doelen en op welk termijn wil je die bereiken? Betaal je 50 Euro per maand, dan zal dat jaren duren. Of je hebt een student die het erbij doet. En dus ook geen tijd vrij maakt, als jij dat verlangt. Daaorm is samenwerken met een SEO bureau belangrijk. 

Maar welk SEO bureau kies ik dan?

Kies een SEO bureau met een scherp uurtarief. En vraag naar hoe de uren worden besteed. Heb je een kleine website, lokaal, waarom zou er dan gelijk 20 uur per maand voor 100 Euro per uur moeten worden besteed? Herschrijven ze alle artikelen? Wat wordt er gedaan met linkbuilding of Google Ads dus SEA? Zit dat in de prijs? Of komt je bedrijf alleen maar op een lifestyle blog van het SEO bureau met “kijk bedrijf X kiest voor ons”. Je vraagt je dan af, betaal je de uren dat dat artikel wordt geplaatst dan ook? SEOBOB is een goedkoop SEO bureau. Ons uurtarief is prima, de uren zijn duidelijk te onderbouwen en we communiceren duidelijk wat en wanneer wordt gedaan. En we hebben geen lifestyle blog.

Denk je nu “dit wil ik ook!” maar ik heb toch nog vragen over SEO SEA en Linkbuilding, dan is het tijd voor een intakegesprek. Klik de knop hieronder en wij bellen je terug!