SEOBOB.

logo

Linkbuilding uitbesteden, wat zijn de kosten?

linkbuilding

Wat is linkbuilding en heb ik dat nodig?

Leestijd 6 minuten.

Mond op mond reclame, dat is het eigenlijk. Een andere website zegt kijk eens bij jouw website. Dat is kort gezegd link building.

Het is een essentieel onderdeel van je SEO en heeft drie voordelen:

  1. de andere website geeft een stukje waarde door aan jouw website, waardoor je hoger in Google komt
  2. De zoekmachines vinden jouw website beter
  3. De zoekwoorden van de andere website geven ook een richting in welke site jouw website zit, het vakgebied. Dat zorgt ervoor dat je hoger in Google komt.

Een doorlopend onderdeel van je SEO strategie

Link building hoort erbij, het is 1 van de 3 pijlers van je SEO pijlers, samen met SEO en SEA. Het zorgt voor een hogere ranking in Google.

Dat kan ik toch prima zelf? Gewoon een link ruilen?

Zeker! Alleen zijn er nogal wat cowboys in het link ruil gebied. En Google weet dat, sterker nog die straffen je af als je “toxic” backlinks hebt. Pagina’s met 1000den links, totaal willekeurig. Zeker na de Helpful content updates ziet Google dat als oneerlijk en niet informatief. Dus werkt SEOBOB met professionele sites samen, die gegarandeerd echte content en tekst hebben, in jouw vakgebied. En dat begint al bij 10 Euro voor een link, rond de 100 voor een blog en meer. Afhankelijk van het domein, de waarde van een blog of link en het aantal bezoekers. Het is dus geen gok, de data die is bekend. Je weet dus dat een goede link op pagina X bijvoorbeeld 100 hits per maand oplevert. Of tien duizend. En wat je dus per bezoeker betaald naar jouw site.

Denk je nu “dit wil ik ook!” maar ik heb toch nog vragen over SEO SEA en Linkbuilding, dan is het tijd voor een intakegesprek. Klik de knop hieronder en wij bellen je terug!