Wie zijn wij?

Jouw aanspreek punt voor internet oplossingen!

In de jaren 90 begon ik zelf met internet sites te maken. Ik moest overal informatie vandaan halen. Iedereen wilde helpen, maar betalend. En voor ik het wist had ik 25 facturen terwijl ik maar 2 vragen had die maar 10 minuten duurden. Wat zou het toch fijn zijn, als je 1 aanspreekpunt had. Jaren ervaring, kennis later is dat er: SEOBOB.
Onze waardes...

Kennis

Shopify. Google mijn bedrijf. SEO. SEA. Instagram. Facebook. Woocommerce. Photoshop en Lightroom. Fotografie. Google Workspace. En nog veel meer.

Ervaring

30 jaar ervaring. Dus alles wat wel en niet kan weten we. En ook hoe. Kost een opdracht te veel tijd en loopt het buiten de afgenomen uren? Dan overleggen we!

Integer

Logins staan op 1 plaats. Beveiligd. Laptop en GSM vergrendeld. Geen deling van gegevens met derden. Geen bezoekers zonder verificatie. Videobewaking op de werkplek met aankondiging.

Duidelijk

Heb je een webshop die 100 Euro per maand netto winst maakt en wil je voor 5K Facebook ads kopen? Dan adviseren wij. Ook om het niet te doen. Als dat beter is op basis van kennis en ervaring.

Waarom SEOBOB?

Laat ons nadenken, zodat jij kan focussen op je echte business!

Eigenlijk weet je het wel. 

Iedere avond op Insta, mail nalopen, vragen beantwoorden. En je maar afvragen of dat nou echt winst oplevert.

Laat SEOBOB dat doen. Snel, goed, ervaren en met duidelijke afspraken.

Instagram leads die belangrijk zijn gaan in Primair. De rest van de spam wordt geblokkeerd. Zodat jij niet tot 1 uur ’s nachts hoeft zitten scrollen.

0
Project Done
0
Happy customer
0
Review customer
0 +
Years Experience
ONS TEAM : bob

Jouw aanspreekpunt

Bob

Jouw oplossing

Maar wat kost dat, al die tijds besparing?