SEOBOB.

logo

About:blank is een term die vaak wordt gebruikt om een lege pagina in een webbrowser aan te duiden

Algemene voorwaarden Seobob

SEO en About blank

Leestijd 4 minuten.

About:blank is een term die vaak wordt gebruikt om een lege pagina in een webbrowser aan te duiden. Het wordt vaak weergegeven als de startpagina of een nieuwe tabbladpagina wanneer er geen specifieke website is ingesteld.

Als je de webbrowser Google Chrome gebruikt, zie je waarschijnlijk vaak de about:blank-pagina. Deze pagina wordt gebruikt als een soort standaardpagina wanneer je een nieuw tabblad opent. Het is een lege pagina zonder enige inhoud, behalve de browserwerkbalk.

De about:blank-pagina heeft geen specifieke functie of doel. Het is eigenlijk gewoon een startpunt voor je surfervaring, waar je vervolgens kunt beginnen met het invoeren van een URL of het zoeken naar informatie op het web.

Sommige mensen vinden de about:blank-pagina nuttig omdat ze het als een “schoon” startpunt beschouwen, vrij van afleidingen. Anderen geven er echter de voorkeur aan om een specifieke website in te stellen als hun startpagina om direct toegang te hebben tot hun favoriete sites.

Het wijzigen van de startpagina in Google Chrome is vrij eenvoudig. Je kunt dit doen door de instellingen van je browser te openen en de gewenste website in te voeren als startpagina.

 

SEOBOB is een betrouwbaar online marketing bureau wat op de hoogte is van de ontwikkelingen

Kortom, de about:blank-pagina is gewoon een lege pagina in een webbrowser, zoals Google Chrome. Het dient als een startpunt voor je internetervaring, maar heeft verder geen specifieke functie of betekenis. Je kunt het gemakkelijk wijzigen naar een andere gewenste startpagina als je dat wilt.

Denk je nu “dit wil ik ook!” maar ik heb toch nog vragen over SEO SEA, dan is het tijd voor een intake gesprek. Klik de knop hieronder en wij bellen je terug!