SEOBOB.

logo
Algemene voorwaarden Seobob

SEOBOB zorgt ervoor dat je hoger in Google komt!

Wil je weten hoe wij dat doen?

Hoger in Google komen is een 3 stappen plan…

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimalisation of Zoek Machine Optimalisatie. SEO betekent dat je probeert organisch probeert hoger te komen in Google, wat je ranking noemt. Op de afbeelding zijn de ANWB en Autotrader vermelding SEO en dus organisch.

Wil je precies weten wat SEO betekent, hoe het werkt en wat het inhoudt? Klik dan hier.

SEA

SEA staat voor Search Engine Advertisement of Zoek Machine Adverteren.

Op de afbeelding zijn Autotrack en Autoscout24 SEA, dus advertenties en gesponsord.

Wil je weten wat voor budget je nodig hebt voor SEA, of jij nu Google Ads moet gaan leren en wat allemaal mogelijk is met zoekmachine adverteren, klik dan hier.

Linkbuilding

Linkbuilding is het actief krijgen van backlinks van andere websites naar jouw website. Het doel van linkbuilding is om een hogere waardering voor zoekmachines zoals Google te krijgen en dus hoger te ranken op bepaalde zoekwoorden, zoals “auto kopen” in het voorbeeld hierbij.

Wil je weten wat Linkbuilding kost, hoe lang je het moet doen en hoe je het moet doen? Klik dan hier.

seo seo

Op de afbeelding zie je als je “auto kopen” zoekt in Google 4 advertenties. De eerste 2 staat “Gesponsord” bij. Dit is SEA en zijn dus advertenties.

De laatste 2 zijn organisch, dit is dus SEO en geen advertenties, maar door SEO werk de 1e en 2e plek als resultaat op de zoekwoorden “auto kopen”.

Wat zijn de stappen die we samen nemen als jij SEOBOB klant wordt?

  1. Kennismaken. Jij vertelt wat je verwacht van SEO, SEA of Linkbuilding of alle drie. Dat kan telefonisch, kopje koffie ergens of via Google Meet. We bepalen samen hoeveel uur je wilt dat wij werken aan je website per maand.
  2. De nulmeting. We kijken waar jij staat met je website. In Google (waar sta je en hoe, met welke tekst, welke pagina van je website). Technisch (hoe is de opbouw van je website, de structuur, werkt alles goed?). Teksten (geen spelfouten? De juiste kopteksten en echt handmatig geschreven) Je hele website wordt door middel van software bekeken naar verbeter mogelijkheden. Afhankelijk van de website of webshop zijn we hier van een uur tot 4 uur mee bezig om een goed beeld te krijgen. 
  3. Een plan van aanpak. Wat kun je wanneer verwachten. Tegen welke kosten.
  4. Maandelijks krijg je een rapport. Dat rapport wordt uitgelegd uiteraard. 
seobob hoger in google komen