SEOBOB.

logo

SEO uitbesteden

pexels-pixabay-270637
SEO uitbesteden: van teksten schrijven tot rapportages.

Herken jij het onderstaande?

  • Mijn website is helemaal niet of erg moeilijk vindbaar in Google
  • Ik heb niet genoeg tijd om aan SEO te werken
  • Ik wil graag de online vindbaarheid van mijn website verhogen, maar weet niet waar ik moet beginnen

Jouw website SEO proof

Twijfel je wat je precies moet doen om je website SEO proof te maken en weet je niet waar je moet beginnen? Dan is het een goed idee je SEO uit te besteden!

Zorgen maken of alles wat goed is ingesteld, of de teksten wel SEO proef zijn en met de juiste woorden, zodat jij ook echt wordt gevonden op die worden, dat doen wij graag voor je!

Beginnen met uitbesteden is heel eenvoudig: plan een Gratis intakegesprek in. We kijken dan samen naar de mogelijkheden, de kosten en wanneer je resultaat kunt verwachten. Bovendien krijg je ook voor het gesprek een Gratis SEO scan per email. Hier staat in wat er verbetered kan worden, maar ook hoe je concurrrenten met SEO omgaan!

back

En als wij voor jouw bedrijf beginnen...

Stap 1: De Nulmeting

Het begin van SEO begint altijd met een nulmeting. Wij kijken op welk punt jouw website staat. Heb je nog niets gedaan met SEO of heb je al een tekst bekeken en wat zoekwoorden toegevoegd? Weet je wat je concurrenten doen aan SEO? Of ze adverteren? En wat ze betalen daarvoor? Wij weten dat!

Stap 2: De Uitvoering

Na de nulmeting gaan we hard aan de slag. We hebben samen bepaald op welke zoekwoorden je gevonden wilt worden. Dan bekijken we de structuur, de pagina’s. De posts in je blog. We analyseren de teksten. Kijken of de juiste woorden erin staan. We passen de teksten aan, maar niet de informatie uiteraard. 

Stap 3: De Rapportages

Al vanaf de 1e dag draait SE ranking rapportages. Welke zoekwoorden de software vind, hoe je zichtbaarheid is. De kwaliteit van de teksten wordt gecontroleerd. We maken een concurrentie overzicht. En spreken af hoe vaak jij die rapportages wilt ontvangen. En we blijven verbeteren!

Meer tijd over voor jouw bedrijf

SEO uitbesteden betekent voornamelijk dat jij tijd krijgt om te doen wat je wilt. Je bezig houden met je bedrijf en niet om 8 uur savonds nog eens moeten zoeken in Google of je wel erin staat.

SEO uitbesteden geeft je rust en ruimte. Zodat jouw kostbare tijd beter wordt besteed binnen je bedrijf. Wil je weten wat SEOBOB kan betekenen voor je, maak dan een afspraak voor een Gratis intakegesprek.

 

Samen afspreken

Weet je niet zeker wat je zoekwoorden zijn en of je daarop regionaal of landelijk of misschien zelfs alleen in jouw stad gevonden wilt worden? Dan doen we een zoekwoorden onderzoek. We kijken hoe eenvoudig het is om dat zoekwoord te gebruiken. Of een alternatief, wat minder geld kost als je gaat adverteren, bijvoorbeeld. We bespreken minimaal 1 keer per maand waar we staan, wat de volgende stap is.