SEOBOB.

logo

Coaching

SEO coaching nodig? Je bent goed bezig al, werkt zelf aan SEO, maar wil graag een second opinion en kennis over SEO. Dan is de SEOBOB coaching perfect!

 

Herken jij het onderstaande?

  • Mijn website is helemaal niet of erg moeilijk vindbaar in Google
  • Ik heb wel genoeg tijd om aan SEO te werken
  • Ik wil graag de online vindbaarheid van mijn website verhogen, maar loop toch tegen struikelblokken aan en zoek specifieke hulp.

 

Jouw website SEO proof

Kom je er zelf niet uit met het SEO proef maken van je website? Dan is de oplossing zijn om de SEO activiteiten in jouw bedrijf te bespreken in een coachings gesprek.

background_home

Meer tijd over voor jouw bedrijf

SEO coaching uitbesteden geeft ruimte! Soms loop je tegen uitdagingen aan, kom je niet verder. Vaak omdat je de jusite tools niet hebt. En ook niet een paar honderd Euro wil besteden en compleet willen inregelen van SEO software. Omdat je eigenlijk alleen wilt weten wat de kost per klik prijs van jouw keyword is. Voor concrete korte vragen is coaching perfect!

Wil jij coaching voor jouw website? Wij help je graag verder! Neem contact met mij op voor meer informatie.

 

Werkwijze SEO coaching

Samen kijken we naar de SEO scan en de aandachtspunten. We maken een lijst van punten die quick wins zijn en een flinke verbetering geven. We kijken ook naar korte en langere termijn oplossingen die jou echt hoog in Google laten komen. We bespreken de procedures, eventuele aanschaf van software, gedeeltelijk uitbesteden of juist leren hoe je een betere SEO tekst kunt schrijven. Doordat we in blokken werken en bijvoorbeeld iedere week een uur plannen maken we ook vervolg afspraken of opdrachten.

JA, ik wil nu coaching bestellen!