SEOBOB.

logo

Vraag vrijblijvend een gratis SEO scan aan!

Enthousiaste ondernemer : twijfel je of jouw website wel optimaal werkt voor SEO? Of er geen fouten in zitten, die je veel klanten kost, omdat je niet goed vindbaar bent?

Vraag een gratis professionele SEO scan aan en wij checken gratis jouw website op alle punten!

Voordelen SEOBOB SEO scan

check  In jouw email binnen 5 minuten!

check  Uitgebreid op maat gemaakt rapport door SE Ranking

check  Gelijk de mogelijkheid een Gratis intakegesprek te boeken met persoonlijk advies

check  Praktische tips voor zichtbare SEO website fouten

check  10+ jaar ervaring

google review  Google Reviews klant beoordeling 5/5

Wat is een SEO scan precies?

Een SEO scan is een PDF document van een aantal pagina’s, waarin staat hoe goed jouw website scoort op “hoger in Google komen”, dus SEO of zoekmachineoptimalisatie.

Er staat in of de fouten een grote impact hebben of juist weinig en wat ze zijn. Of je technische zaken hebt die verkeerde zijn, zoals het ontbreken van een ALT tag bij afbeeldingen (de tekst die er staat als de afbeelding niet laadt) of juist dat de structuur en volgorde van de website niet goed is. 

Het zijn echt bruikbare tips en er staat bij wat je moet doen om dit op te lossen. Ook staat er een percentage bij hoe goed je website is. Of je echt goed bezig bent of dat er nog veel werk is.

Ontvang vrijblijvend advies

De SEO-scan geeft inzicht in de mogelijkheden en kansen voor jouw website op het gebied van SEO.  Iedereen kan de SEO scan aanvragen, of je nou een webshop hebt of een kleine winkel in Amsterdam of juist in een dorp in Noord-Brabant

SEOBOB helpt je graag verder

Zou je graag met ons de samenwerking willen aangaan, ben je benieuwd naar onze mogelijkheden of heb je gewoon een vraag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op SEOBOB staat je graag te woord. Wij helpen je om je website of winkel beter zichtbaar in Google te krijgen!