SEOBOB.

logo

Vraag vrijblijvend een gratis SEO scan aan!

Twijfel je of jouw website wel optimaal werkt voor SEO? Of er geen fouten in zitten, die je veel klanten kost, omdat je niet goed vindbaar bent?

Vraag een gratis professionele SEO scan aan en wij checken gratis jouw website op alle punten!

VOORDELEN SEOBOB SEO SCAN…

  In jouw email binnen 5 minuten!

  Uitgebreid op maat rapport door SE Ranking

  Gelijk de mogelijkheid een Gratis intakegesprek te boeken met persoonlijk advies

  Praktische tips voor zichtbare SEO website fouten 

  10+ jaar ervaring

google review  Google Reviews klant beoordeling 5/5

Wat is een SEO scan precies?

SEOBOB analyseert jouw website aan de hand van een aantal belangrijke factoren die het succes van uw website bepalen. Daarbij maken we gebruik van hoogwaardige SEO software, zoals SE ranking en ScreamingFrog. Aan de hand van deze tools kunnen we namelijk de kwaliteit van zowel on-site als off-site SEO van jouw website bepalen. 

On-site SEO, ook wel technische SEO genoemd, verwijst naar de structuur van de website. Maak je gebruik van interne en externe links? Heb je geen enorme lange laadtijd van je website? De gebruiksvriendelijkheid van jouw website is een belangrijke factoor voor Google Search. Off-site SEO daarentegen heeft betrekking tot autoriteit. Hoe is jouw Google Mijn Bedrijf profiel?Staan er actuele berichten en foto’s op? Het Gratis SEO scan rapport is een overzicht van de sterke punten en verbeterpunten.

Ontvang vrijblijvend advies

De SEO-scan geeft inzicht in de mogelijkheden en kansen voor jouw website op het gebied van SEO. Als je de tips opvolgt word je beter vindbaar in Google. Wij geven je daarom handige tips en SEO advies mee in het rapport, zodat je zelf aan de slag kunt gaan om hoger te scoren in Google. Naar aanleiding van het rapport kun je er bovendien voor kiezen om een Gratis intakegesprek te boeken. Tijdens dit gesprek geven we duidelijk aan wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen en wat ons plan van aanpak is. Maak nu een afspraak!

SEOBOB helpt je graag verder

Zou je graag met ons de samenwerking willen aangaan, ben je benieuwd naar onze mogelijkheden of heb je gewoon een vraag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op SEOBOB staat je graag te woord.