SEOBOB.

logo

Kun je mijn website nakijken of de SEO goed is?

Algemene voorwaarden Seobob

Waarom ben ik niet zichtbaar op Google?

Leestijd 3 minuten.

De producten staan in Woocommerce, de foto’s erbij en echt goede teksten, maar Google laat je niet zien. En als je dan echt zoekt sta je op pagina 49. Dat wil je niet! Je wil op de eerste pagina van Google en bovenaan! Dan is de eerste vraag: is je pagina technisch in orde?

Is je website technisch wel in orde?

De eerste fout die gemaakt wordt is een website maken die technisch niet voldoet aan wat Google wilt. Je bent vergeten aan te geven dat je wilt dat Google je website moet vinden. Of de tekst die je hebt geschreven staat bovenaan je website maar niet bovenin Google. Daar staat je tekst van je footer, je algemene voorwaarden. Zijn al je pagina’s wel vindbaar en je links ook werkend? Een 301 of een 404 kan invloed hebben en een link naar een pagina die niet werkt, dat bestraft Google door je lager te zetten.

Alles is technisch OK! Maar wat nu dan?

Google ziet graag..

  • Echte handgeschreven teksten dus content. Product eigenschappen of diensten uitgelegd. Met de juiste woorden, niet te vaak dezelfde en een goede zinsopbouw
  • Unieke titels voor je pagina’s. Elke pagina de naam van je bedrijf noemen resulteert in slechter vindbaar zijn
  • Keywords die er toe doen: dus niet een pagina met als titel PRODUCTEN maar keramieken handgemaakte planten potten. En de kleuren en de maten en de uitvoeringen. Maak het specifief. 

In totaal zijn er zeker 10 facturen waar Google keywords op ranked, de belangrijkheid aangeeft. Door de ervaring en kennis van SEOBOB en professionele software vinden we snel de fouten in je website. Wat moet er echt nu, wat kan later en wat is eventueel handig. Zodat je geen tijd verspilt aan zaken die weinig verschil gaan uitmaken. Quick wins, daar gaat het om!

Denk je nu “dit wil ik ook!” maar ik heb toch nog vragen over SEO SEA, dan is het tijd voor een intake gesprek. Klik de knop hieronder en wij bellen je terug!