SEOBOB.

logo

Morgen op plek 1 in Google.

snel op 1 in google

Leestijd: 5 minuten

Het klinkt allemaal erg mooi. Snel hoger in Google komen. Ook wij zien dagelijks de Instagram advertenties. No cure no pay. SEO voor 1 Euro. En als je nu denkt ik twijfel of dit wel de zoekmachine optimalisatie is die ik moet kiezen, klopt je onderbuik gevoel.

Als je werkt met een SEO-er die alleen snel geld wil verdienen, maar daarna is verdwenen:

  • Verspil je enorm veel tijd
  • Verspil je budget
  • Zie je alleen de korte termijn winst en niet het enorme verlies later
  • Loop je het risico op een totale blokkade of erger
  • Ben jij het product!

Binnen een paar dagen op de 1e pagina in Google?

Kan dat eigenlijk wel op een goede constructieve manier? Nee. Dat kan met zorg en aandacht en een aantal maanden keihard werken door iemand die begrijpt hoe SEO of zoekmachine optimalisatie werkt. Maar hoe kom je dan heel snel op de eerste pagina voor weinig geld? Want dat bieden ze aan. No cure no pay zelfs. Ik zal je dat uitleggen.

Dit is 1 van de manieren. Met snelle winst en een enorm verlies achteraf. Je site wordt op een groot PBN (Personal Blog Network) gepost. Google ziet dit als illegaal en niet toegestaan. Het zijn pagina’s met een hoge Pageranking met duizenden links, die allemaal naar elkaar verwijzen. Het is 1 van de vele manieren om snel resultaat te krijgen. Je betaalt, krijgt een screenshot en bent blij.

De “SEO-er” koppelt jouw domain overal, heeft 100den rare domeinen met keyword reeksen. Je ziet ze wel eens in de Google zoek resultaten: fsdlk34jlkssd.com / jouwwebsite / jouwproduct en dan 100den regels met links en een willekeurige tekst.

Een paar weken later ben je ineens al je bezoekers kwijt. Googlebot heeft al je nepsites gevonden en blokkeert je hoofdsite. Definitief.

Al je geld, tijd en energie is weg. Je wist wel dat Instagram volgers kopen geen goed idee was, maar dit heeft nog veel grotere consequenties. Je had Linkbuilding moeten doen. Echte kwaliteits sites. Echte artikelen die echte mensen schrijven over jouw producten.

SEO guru Neil Patel is er duidelijk over: So, in case you’re wondering, yes: Google hates PBNs and intentionally tries to penalize people who use them.

Denk goed na en kies een bedrijf met

  • kennis
  • ervaring
  • een duidelijk plan
  • goede bereikbaarheid
  • die eerlijk zeggen wat wel en niet kan binnen welk budget en hoe dat wordt besteed!

 

Twijfel jij over je website en vindbaarheid? Vraag een gratis SEO-scan of een gratis intakegesprek aan met SEOBOB.