SEOBOB.

logo

Teamviewer: je scherm delen

Algemene voorwaarden Seobob

Wat is teamviewer?

Leestijd 3 minuten.

TeamViewer Remote is een software voor toegang op afstand die gebruikers in staat stelt zich te verbinden met een andere computer vanuit iedere plaats ter wereld.

Dat is hoe teamviewer hetzelf zegt. Je geeft een ander, bijvoorbeeld SEOBOB, toegang om iets op je laptop of PC te wijzigen. Uiteraard is dat veilig, met een wachtwoord en kijk je mee. En kan niemand anders dat ook doen zonder jouw toestemming.

Gebruik: bijvoorbeeld Google Ads

Stel je hebt een Google Ads campagne, wil wel zelf alles afhandelen, maar je twijfelt over 1 van de 3 advertenties in je advertentie carrousel. Dan kun je voor Google Meet kiezen. Wij kijken dan mee, maar kunnen niets wijzigen. Met Teamviewer kan dat wel. Je ziet samen met ons je Google Ad en ziet hoe we je score verhogen door andere keywords bijvoorbeeld te gebruiken. Dit is de coaching die SEOBOB aanbied, maar ook met SEO uitbesteden kan dat uiteraard.

Waar vind ik teamviewer en is het gratis?

Teamviewer is gratis voor niet commercieel gebruik. En het installeren duurt 1 minuut. Een eenvoudige oplossing, die gelijk resultaat biedt. Zoek je Teamviewer? De link vind je HIER. De pagina opent in een nieuw tabblad.

Denk je nu “dit wil ik ook!” maar ik heb toch nog vragen over SEO SEA, dan is het tijd voor een intake gesprek. Klik de knop hieronder en wij bellen je terug!