SEOBOB.

logo

Wat is seo Bob de seo expert legt het uit

Algemene voorwaarden Seobob

Waarom moet ik mijn website SEO maken? En wat is dat?

Leestijd 3 minuten.

Stel je verkoopt fietsbellen. In een winkel, maar je wilt dat ook op het internet gaan doen. In 10 kleuren en met en zonder afbeeldingen. Dan laat je een website maken, een webshop in WordPress meestal met Woocommerce. De website staat er, je hebt alle foto’s en omschrijvingen erin gezet, maar er komt geen enkele order. Je zoekt en ziet dat je in Google niet eens in de top 100 staat. Hoe kan dat?

Is je website technisch wel in orde?

Je bent vergeten aan te geven dat je wilt dat Google je website moet vinden. Of de tekst die je hebt geschreven staat bovenaan je website maar niet bovenin Google. Daar staat je tekst van je footer, je algemene voorwaarden. Zijn al je pagina’s wel vindbaar en je links ook werkend? Een 301 of een 404 kan invloed hebben en een link naar een pagina die niet werkt, dat bestraft Google door je lager te zetten.

Alles is technisch OK! Maar wat nu dan?

Google ziet graag..

  • Echte handgeschreven teksten dus content. Product eigenschappen of diensten uitgelegd. Met de juiste woorden, niet te vaak dezelfde en een goede zinsopbouw
  • Unieke titels voor je pagina’s. Elke pagina de naam van je bedrijf noemen resulteert in slechter vindbaar zijn
  • Keywords die er toe doen: dus niet een pagina met als titel PRODUCTEN maar keramieken handgemaakte planten potten. En de kleuren en de maten en de uitvoeringen. Maak het specifief. 

In totaal zijn er zeker 10 facturen waar Google keywords op ranked, de belangrijkheid aangeeft. Door de ervaring en kennis van SEOBOB en professionele software vinden we snel de fouten in je website. Wat moet er echt nu, wat kan later en wat is eventueel handig. Zodat je geen tijd verspilt aan zaken die weinig verschil gaan uitmaken. Quick wins, daar gaat het om!

Denk je nu “dit wil ik ook!” maar ik heb toch nog vragen over SEO SEA, dan is het tijd voor een intake gesprek. Klik de knop hieronder en wij bellen je terug!