SEOBOB.

logo

Zichtbaar of vindbaar in Google wat is het verschil?

Algemene voorwaarden Seobob

SEOBOB en SEO: Perfecte combinatie voor succesvolle online marketing

Leestijd 4 minuten.

Volgens SEOBOB, zijn er drie verschillende termen die relevant zijn voor zoekmachineoptimalisatie (SEO) in relatie tot Google: zichtbaarheid, vindbaarheid en ranking.

Zichtbaarheid verwijst naar hoe goed een website zichtbaar is voor gebruikers in de zoekresultaten van Google. Dit houdt in dat de website wordt weergegeven op relevante zoektermen en dat het voor gebruikers aantrekkelijk genoeg is om erop te klikken. Het draait hierbij om het optimaliseren van de paginatitels, meta-beschrijvingen en URL’s om gebruikers aan te moedigen om op de zoekresultaten te klikken.

Aan de andere kant verwijst vindbaarheid naar de mate waarin Google de website kan vinden en indexeren. Dit heeft te maken met de technische aspecten van SEO, zoals het hebben van een sitemap, het gebruik van schone URL-structuren en het vermijden van technische problemen die Google kunnen belemmeren bij het crawlen en indexeren van de site.

Ten slotte verwijst ranking naar de positie van de website in de zoekresultaten van Google. Het gaat erom dat de website een hoge rangschikking heeft voor relevante zoektermen. Ranking is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de relevantie en kwaliteit van de content op de website, het aantal inkomende links van andere betrouwbare websites en de technische optimalisatie van de site.

Kortom, zichtbaarheid heeft betrekking op hoe aantrekkelijk een website is voor gebruikers om erop te klikken in de zoekresultaten, vindbaarheid gaat over hoe goed Google de site kan vinden en indexeren en ranking gaat over de positie van de site in de zoekresultaten van Google.

SEOBOB werkt voor een aantrekkelijk uur tarief

Het is cruciaal om te begrijpen dat SEO een voortdurend proces is dat voortdurende monitoring en aanpassing vereist. Het is aan te raden om samen te werken met een ervaren SEO-specialist om een sterke strategie te ontwikkelen en de voortgang van jouw website te volgen. Op die manier kun je de impact van SEO maximaliseren en uiteindelijk de gewenste resultaten behalen.

Denk je nu “dit wil ik ook!” maar ik heb toch nog vragen over SEO SEA, dan is het tijd voor een intake gesprek. Klik de knop hieronder en wij bellen je terug!